Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Προεκλογικά πυροτεχνήματα



Δεν έχουν τέλος τα προεκλογικά πυροτεχνήματα με σκοπό τη δημιουργία κλίματος υπέρ της τωρινής Δημοτικής Αρχής του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.
Μας βομβαρδίζουν εδώ και καιρό με δήθεν νέες δημοσκοπήσεις που καταδεικνύουν το  νικητή των εκλογών ωστόσο ΔΕΝ υπάρχει λέξη για τα  ποσοστά και την εταιρεία που διενήργησε τη υποτιθέμενη  σφυγμομέτρηση.
Τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις για τη δημιουργία εντυπώσεων     μπορεί να διενεργήσει ο καθένας , ωστόσο -για όσους ΔΕΝ το γνωρίζουν- οι πραγματικές  σφυγμομετρήσεις  γίνονται στις  περιοδείες των υποψηφίων κατά τις οποίες αφουγκράζεσαι τον παλμό του κόσμου.

Ακούσαμε επίσης για προσπάθεια αποποίησης κομματικών βαριδίων. Οι πληροφορίες μας ωστόσο θέλουν το σημερινό επικεφαλής του Δήμου να κάνει πολυήμερες –πολύωρες διαπραγματεύσεις προκειμένου να σταματήσει η συνεχής διαρροή στελεχών από την παράταξη του, τα οποία όλα ανεξαιρέτως καταγγέλλουν αλαζονικές συμπεριφορές και μη τήρηση των δεσμεύσεων ενώπιον των πολιτών.
Άλλωστε ο σημερινός εναγκαλισμός με τέως Δήμαρχο προερχόμενο από τις σχολές Λαλιώτη δείχνει ποιος πραγματικά είναι επιρρεπής στις στροφές και έχει αυτοσκοπό την εξουσία χωρίς να υπολογίζει κανένα κόστος ……..
Προς επίρρωση των παραπάνω και η υπόθεση κατασκευής μεγάλου σούπερ μάρκετ.
Σύμφωνα με τα πρακτικά των δημοτικών συμβουλίων άλλα έλεγε ο νυν Δήμαρχος όταν η παράταξή του ήταν  αντιπολίτευση άλλα ωστόσο έπραξε ως Δήμαρχος…..

 -ΕΥΤΥΧΩΣ-  που όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και όχι από τα λόγια μας.