Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΕΛΑ

Αθρόα ήταν η προσέλευση στην πρόσκληση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου -Δραπετσώνας για συστράτευση στον κοινό αγώνα με σκοπό  τη σωτηρία της πόλης μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και όσους θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις δικές μας προκειμένου να δώσουμε νέα πνοή στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα.

Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους παλιούς και νέους που με εμπιστεύτηκαν και κυρίως όλους τους πολίτες που όλο αυτό τον καιρό με στηρίζουν.

Ευχαριστώ από καρδιάς την κυρία Γιούλη Ηλιοπούλου που παρά το γεγονός ότι έχει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο χώρο του θεάτρου ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και θα είναι υποψήφια με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας .
Ευχαριστώ τον διακεκριμένο αθλητή Κώστα Μπουρνάζο που θέλησε να ενώσει τις δυνάμεις του με τις δικές μας  για να επαναφέρουμε την πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Ευχαριστώ εκ νέου τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά και σας τονίζω  ότι για το καλό της πόλης μας δεν έχουν δικαίωμα αποτυχίας.
Θα είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας και θα αγωνιζόμαστε έως ότου επανέλθει η χαμένη ελπίδα και το χαμόγελο στα χείλι όλων, άλλωστε, ξέρετε καλά ότι ΕΜΕΙΣ γνωρίζουμε από αγώνες.