Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Κοσμοσυρροή στη νέα συγκέντρωση του Φώτη Μελά στην Αμφιάλη


Πλήθος κόσμου αποθέωσε για μία ακόμη φορά τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου -Δραπετσώνας και υποψήφιο Δήμαρχο κ.Φώτη Μελά.

Παρά το τσουχτερό κρύο, τα παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους πολίτες έκαναν την ατμόσφαιρά ιδιαιτέρως ζεστή στην πλατεία Νίκης στην Αμφιάλη.


Μας οπλίζεται με δύναμη για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, έναν Δήμο πρότυπο , είπε ο Φώτης Μελάς.
Τόνισε ότι φτάνουν πια οι αδιέξοδες υποσχέσεις καθώς οι πολίτες διαθέτουν και κρίση και μνήμη.


Σημείωσε ότι όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά και  κοινός αντίπαλος είναι τα προβλήματα  με τα οποία οφείλουμε να συγκρουστούμε.
Ο κ.Μελάς ζήτησε από όλους τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να του δώσουν τη δύναμη προκειμένου να  ολοκληρώσει  το έργο και το όραμα του και να επιστρέψει η Πόλη στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Όταν διαβάζουμε την απόγνωση στα μάτια των συνδημοτών μας έχουμε υποχρέωση να μεταγγίσουμε την ελπίδα είπε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Δεσμεύτηκε επίσης εκ νέου για χρηστή αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων με εντιμότητα και διαφάνεια.
Σημείωσε ότι ήρθαμε  όχι για να μοιράσουμε αλλά για να ξανασμίξουμε τον κόσμο και ΔΕ θα επιτρέψουμε  σε κανένα να βάλει το εγώ του πάνω από το εμείς.


Ο κ.Μελάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους του Δήμου   για το έργο που προσφέρουν λέγοντας ότι κανείς πια δε θα μένει απλήρωτος.

Ευχήθηκε τέλος σε όλους του υποψηφίους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης καλή δύναμη και σε όσους διεκδικούν το χρίσμα της Δημαρχίας καλό αγώνα.