Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΕΛΑ

Πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ.Φώτη Μελά.
Κατά την επίσημη παρουσίαση των μελών του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης στο πολιτιστικό κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» ο κ.Μελάς τόνισε ότι πρώτο μέλημά του θα  είναι να ξαναγίνουν το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα ανθρώπινα.

Επισήμανε ότι θα αξιοποιήσει όλα τα στελέχη ,παλαιά και νέα, καθώς αυτό που χρειάζεται είναι μία χρηστή αυτοδιοίκηση η οποία θα ενσκήψει και θα παλέψει την επόμενη πενταετία για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων των πολιτών.
Σημείωσε ότι οφείλουμε στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα ένα καλύτερο αύριο και επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι θα ασκεί τα καθήκοντα του Δημάρχου χωρίς να λαμβάνει το μισθό που θα του αναλογεί προκειμένου αυτός να χορηγείται σε όσους συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Ευχαρίστησε τέλος από καρδιάς όλους τους παρευρισκόμενους για την αγάπη με την οποία των περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια.
Όλοι μαζί θα πορευτούμε την επόμενη πενταετία με μπροστάρη το Φώτη Μελά  του οποίου το ήθος και το ύφος είναι αξιοσημείωτα είπε από την πλευρά της η υποψηφία του Συνδυασμού κ.Αγγελική Μελά.


Όλοι μαζί όπως συμπλήρωσε ,  για ένα Κερατσίνι και μία Δραπετσώνα που θα έχουν ως στόχο την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη.